Тежката катастрофа на АМ Тракия при която в събота загина

...
Тежката катастрофа на АМ Тракия при която в събота загина
Коментари Харесай

Катастрофа с висшата съдийка минава на специален отчет

Тежката злополука на Автомагистрала " Тракия " при която в събота почина върховен магистрат ще се следи от Върховна касационна прокуратура (ВКП), съобщи кореспондент на БГНЕС.

Разследването се води от следователи от Националната следствена работа.

Съдия Емилия Петкова почина, откакто автомобилът ѝ беше ударен от джип и изгоря изцяло. Инцидентът стана на 103-ия километър от Автомагистрала " Тракия ", край Пазарджик.

Автомобилът, който е бил ръководен от арбитър Петкова, се е движел с ниска скорост в лявата изпреварваща лента в посока София, когато е бил ударен от джипа. След удара колата се е запалила и тя е починала на място. Шофьорът на джипа бе арестуван за 24 часа. Пробите му за приложимост на алкохол и опиати са негативни.

Съдиите от Апелативен профилиран углавен съд и Специализиран углавен съд са надълбоко покрусени от неочакваната гибел на тяхната колежка арбитър Емилия Василева Петкова

„ В нейно лице магистратската общественост в България загуби един високоерудиран, самоуверен и героичен арбитър. Загуби един извънредно заслужен човек, който с всичките си дейности отстояваше престижа на специалността.

Призоваваме медиите и българската общност да се въздържат от приложимост на трагичния случай със арбитър Петкова за политически и други цели! Разчитаме на навреме и качествено следствие по случая!

Поднасяме най-искрени и дълбоки съболезнования на околните на починалата арбитър Емилия Петкова! “, се споделя в съобщението
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР