Тежката артилерия с компромати от Борисов още я няма. Трябваше

...
Тежката артилерия с компромати от Борисов още я няма. Трябваше
Коментари Харесай

Бакалов: Тежката артилерия с компромати от Борисов още я няма

" Тежката артилерия с компромати от Борисов още я няма. Трябваше до момента " Пик " и " Блиц " да блъвнат, Нова и бТВ да разнасят в новините " разкрития " за хората на Слави, Нинова, Христо Иванов, ген. Атанасов, Мая Ма ", написа журналистът.
" Загрижени коментатори да се появят в " Панорама " и Бойко Станкушев загрижено да ги пита...
 Венелина Гочева: Нито едно обвиняване в подслушване до момента не е било доказано с ясни обстоятелства Венелина Гочева: Нито едно обвиняване в подслушване до момента не е било доказано с ясни обстоятелства
" Слушайки служебния министър председател, той удостовери моето чувство, че служебното държавно управление приказва за нова страна, нови правила, нова админист...
Нещо се бавят.
След толкоз години разгул, откакто Боеко е завладял всички управляващи, наподобява не са останали компромати за другите. Освен да потвърждава, че Слави е чалга, Нинова деспот, Мая Ма била човек на братя Галеви (за Божков към този момент се разбра, че Боеко му благодари, че не й е дал пари) и т. н., друга ария не може да запее.
За властта на Борисов още нищо не е разкрито, единствено е повдигната завесата. Разкритията може да ги направи прокуратура, само че Боеко се е погрижил да я овладее - " нашите прокурори " " инструментът на Бога ", " Гешев е наслада ".
И там обаче ще се обърне палачинката един ден. Вече се е случвало. Резултатите на изборите няма да са доста разнообразни от април, монолитната олигархия се пропуква. Разкритията постоянно идват, даже да е със забавяне. Боеко към този момент не е тефлонов.
 Разкритие на Свободна Европа: Гешев самичък изискал, а Борисов му дал да живее в Бояна Разкритие на " Свободна Европа ": Гешев самичък изискал, а Борисов му дал да живее в " Бояна "
Главният прокурор Иван Гешев живее чартърен в държавната резиденция " Бояна " от 29 юни 2020 година против 100 лева дневно. Това заяви " Свобод...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР