Тежка техника се включи в разчистването на снега по пътя

...
Тежка техника се включи в разчистването на снега по пътя
Коментари Харесай

Тежка техника разчиства пътя за Върховръх, в една от вилите има 8-месечно бебе

Тежка техника се включи в разчистването на снега по пътя за село Върховръх, община "Родопи ", където има блокирани 10 души, оповестиха от пресцентъра на общината. Уточнено бе, че тук-там по трасето снежната завивка доближава до 2,5 метра, което мощно затруднява разчистването на пътя.

Всички към 10 души, които се намират в региона на хотела на Върховръх в диаметър от един километър не са бедстващи, сподели шефът му Тодор Христов. Той посочи, че малко обезпокоени са единствено младо семейство, което с 8-месечно бебе се намира в една от вилите. Поддържаме всевъзможни контакти с тях и на този стадий не им липсва нищо, с изключение на памперси, добави Христов, съобщи Българска телеграфна агенция.

Метър и половина сняг блокира туристи в местността Върховръх

Хотелът се намира на 1600 метра надморска височина, тук зимата постоянно е доста сериозна и сме обезпечени с всичко за дълъг интервал от време, изясни Тодор Христов.

Снегопочистващата компания на община "Родопи " е оказала помощ на семейство с малко дете, блокирани в село Чурен, които към този момент са се прибрали в Пловдив.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР