Тежка сватба вдигна сестрата на Благой Иванов—Багата—Надя. Тя каза заветното

...
Тежка сватба вдигна сестрата на Благой Иванов—Багата—Надя. Тя каза заветното
Коментари Харесай

Багата омъжи сестра си

Тежка женитба подвигна сестрата на Благой Иванов—Багата—Надя. Тя сподели заветното „ Да” на дългогодишния си другар Александър в тузарска резиденция в София.

Красивата младоженка, без грам тунинг и в стилна рокля, сама се похвали за събитието на своя живот в обществените мрежи. Любовта на Надя и Александър е като приказка, като на младоженката да й се постанова да си сменя даже семейството, защото двамата носят една и съща.

Стана ясно, че двойката е избрала за персоналния си празник тузарска резиденция, където е сниман хитовият сега клип на Криско и Слави „ Гледай по какъв начин се прави”, написа „ Телеграф”.

Няма плеймейтки и силиконки, само че гостите са близо 200 души, което прави сватбата грандиозна.

Сред елегантните присъстващи не се виждаше обаче Багата, който не съумя да дойде в точния момент за венчавката на сестра си. ММА боецът сега е в разгара на тежка подготовка за исторически моменти освен в живота на спортиста, само че и за историята на българския бокс.

Благой Иванов ще дебютира единствено след месец в най-престижната ММА верига — UFC против доста тежък противник–бразилския първенец на организацията в тежка категория Жуниор дос Сантос с прякор Циганина.

Срещата е на 14 юли и ще бъде в Бойси, Айдахо.

В момента Багата прекарва цялото си време в тренировки, поради което не съумя да пристигна до България. След тежкия случай, който претърпя през 2012 година и който го извади за дълго време от строя, той избира да стои надалеч от публичността и обществените мрежи.

31-годишния софиянец обаче съумя да се възвърне и даже се върна на тепиха. Той има 16 победи и 1 загуба до момента. Последният му мач беше през ноември, когато съумя да бие Кайо Аленкар по точки, въпреки да имаше здравословни проблеми.

Макар да пропусна сватбата на сестра си, Багата е подарил на младоженците неповторим подарък. „ Двамата с Надя са доста близки, тя е по-малката му сестричка. Със сигурност ще й се реваншира”, изясняват неналичието му сватбарите.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР