Тежка сватба стяга юристката и сив кардинал на ГЕРБ Искра

...
Тежка сватба стяга юристката и сив кардинал на ГЕРБ Искра
Коментари Харесай

Искра Фидосова стяга сватба

Тежка женитба стяга юристката и сив кардинал на ГЕРБ Искра Фидосова. Синът на монтанската правистка — Франсоа е изискал ръката на дългогодишната си другарка Лора и двамата напълно скоро би трябвало да се оженят, научи HotArena.

Двойката към този момент е публично сгодена, като за сантименталното предложение за брак, споделя самата хубавица. Хубавицата е годеница на Франсоа още от гимназията и двамата са просто неразделни, написа „ България днес”.

Франсоа предложи брак на обичаната си на 12 февруари, защото не желал гаджето му да е следващото момиче, което получава пръстен на Свети Валентин. Тя споделила незабавно „ Да”, а в идващия миг двамата съобщили и на родителите си.

Фидосова от дълго време се знае със сватовете, които също утвърждават шурей си и нямат срещу сватбата. Самата юристка е очарована от снаха си, като още от първия момент я харесала за брачна половинка на сина си.

Момичето има ослепително бъдеще като проектант, а фамилията към този момент прави проекти за взаимен живот в столицата.

Въпреки това роднините се надяват сватбата да е в Монтана. Именно там семейството на Фидосова има няколко ресторанта, а и цялата рода е там.

Сватбата на влюбените се чака да бъде обилна, само че дискретна, защото юристката от години страни от публичното внимание и избира да не е във фокуса на прожекторите. Тя пази и сина си и снаха си от папараци и медийни изяви, по тази причина и упорствала тържеството да е отвън столицата.

Лора и Франсоа обаче имат последната дума за сватбата си.

Най-вероятно събитието ще е през лятото, а красивата архитектка публично ще влезе в фамилията на адвокати и футболисти. Гаджето й пък записа право в УНСС и потегли по стъпките на майка си, описват монтанчани.

Въпреки че учи и живее в столицата, Франсоа продължава да се води жител на Монтана. Именно по тази причина локалните се надяват, че младоженците ще одобряват да си устроят сватбата в провинцията, макар че булката е столичанк
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР