Тежка сватба стяга китаристът Иван Лечев, информира в. Галерия. Музикантът

...
Тежка сватба стяга китаристът Иван Лечев, информира в. Галерия. Музикантът
Коментари Харесай

Честито! Иван Лечев вдига сватба!

Тежка женитба стяга китаристът Иван Лечев, осведоми в. " Галерия ". Музикантът и наставник в „ България търси гений “ ще дами сина си.

Иван Лечев-младши се е сгодил за дългогодишната си другарка Тери, с която живеят дружно в Лондон. Наследникът на китариста паднал на колене на рождения ден на обичаната си и й поднесъл гальовен годежен пръстен с хубав елмаз. Веднага по-късно той изненадал Тери и със специфична вечеря и нощувка в древен британски хотел. За сантименталната конюнктура съдействали и особено поръчана торта и стилни балони, на които било изписано името на бъдещата младоженка.

С чаровната Тери Иван-младши се срещнал преди няколко години в Лондон, където той от дълго време живее. Блондинката от дълго време се познава с околните му и за всички било въпрос на време двамата да основат семейство. Иван Лечев изцяло одобрявал снаха си и доста се радвал на хармоничната им връзка. 

По всяка възможност сватбата ще се състои в Англия, защото точно там са множеството другари и близки на на бъдещото семейство. Иван и Тери въпреки всичко не са изпаднали в трескава подготовка на събитието, защото напълно разумно изчакват да видят по какъв начин ще се развие обстановката с ковид. 

Иван Лечев-младши е плод на любовта сред ментора на „ Гласът на България “ и красивата мулатка Оля Маркес де Кардена, която внасяше нюанс в емблематичната група " Трамвай №5 ". Въпреки че е от музикално семейство, първият наследник на китариста изрично отхвърля да се занимава с пеене или свирене. Наследникът на китариста е приключил един от най-хубавите университети в Лондон, и то с две спецалности - бизнес и финанси, както и немски език. Той се радва на страхотна кариера, а преди две години основава своя компания за набиране на личен състав в региона на софтуерното инженерство.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР