Тежка сватба подготвя сестрата на бившите сикаджии Николай и Красимир

...
Тежка сватба подготвя сестрата на бившите сикаджии Николай и Красимир
Коментари Харесай

Сестрата на Маргините вдига сватба в незаконен замък!

Тежка женитба приготвя сестрата на някогашните сикаджии Николай и Красимир Маринови, научи извънредно „ Галерия “. Голямата щерка на Мариана Маринова – Бисера, неотдавна получи предложение за брак от дългогодишния си другар Юра Месропян.

Сватбата ще се състои следващата година, като Бисера възнамерява тържеството да е още веднъж в незаконния палат край Равадиново. Именно в кичозната постройка, която е построена върху земеделска земя, предопределена за развъждане на крави, предишния месец подписа брак нейната братовчедка.

Дъщерята на Маргините Александра се венча пред над 300 посетители, а Бисера считала да я надмине по помпозност.

Юра и Бисера са дружно към този момент повече от 4 години. Навръх рождения й ден 25-годишният мускулест мачо й подари диамантен пръстен с предложение за брак. Развълнувана и със сълзи на очи племенницата на Маргините сподели „ Да “ и още на идващия ден стартира да прави проекти за празненството. За да има повече време за подготовка, двойката реши да се венчае идното лято. Очаква се сватбата на Бисера Маринова да е събитието на годината.

Близки до фамилията разкриха, че не е изключено скоро да има и втора женитба. Малката щерка на Мариана също има сериозна връзка. Мария Маринова е бясно влюбена във футболиста Валентин Добревски. Двамата бяха дружно на сватбата на дъщерята на Големия Маргин, където Добревски й споделил, че няма самообладание да я направи своя жена.

„ Ако има двойна женитба, Мариана много надълбоко би трябвало да се бръкне “, разясняват в подземните среди. И допълват, че братята й сигурно ще ударят едно рамо. Бисера била фаворитка на Маргините и щели да бъдат много великодушни в подаръците си.   

Избраникът на милионерската племенница също не е инцидентен. Юра е наследник на прочут месарски необут в Пловдив. Преди 6 години влезе в престъпните летописи след пукотевица с газов револвер в лицето на 29-годишен мъж в спор за паркомясто. Тогава едвам 19-годишен, Юра бе освободен против 6000 лв., платени от татко му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР