Тежка суета тресе тв водещия Сашо Кадиев, за когото няма

...
Тежка суета тресе тв водещия Сашо Кадиев, за когото няма
Коментари Харесай

Кадиев жертва опъва бръчки с ботокс

Тежка суетност тресе тв водещия Сашо Кадиев, за който няма спирачки в името на положителната визия.

Отскоро лицето на „ Преди обед “ е ВИП клиент на влиятелна клиника за естетична хирургия в София, където се подлага на процедури за пресен външен тип.

Макар да е в разцвета на силите си и единствено на 36 години, Александър си инжектирал ботокс в лицето, с цел да изглади бръчките си. Интервенцията му е увековечена със селфи с доктора, който се погрижил челото му да бъде безпрепятствено като коприна. Клиент на същия център за хубост е и майка му Катерина Евро, която се подлагала на сходни и още по-болезнени процедури.

Наскоро Катето си направила и от настоящия измежду светските персони у нас вампирски лифтинг, посредством който кожата на лицето се подмладява с инжектиране на лична плазма, взета от друга част на тялото. Интернет консуматори подозират, че Кадиев и майка му се възползват от новаторските антиейдж практики гратис, тъй като най-вероятно са станали рекламни лица на клиниката.

Преди години Евро се уреди с цялостна смяна на облага, като взе участие в тв шоу, което заснемаше трансформациите на елементарни хора и родни звезди. Тогава тя не избра да промени нищо по тялото си, макар че ѝ предлагаха липосукция, а се нави да ѝ създадат лифтинг на лицето.

Операцията ѝ се извърши под анестезия и бе излъчена в ефира на Нова телевизия. Ефектът беше приемлив, само че не мина без затруднения и Катето известно време беше с изкривена уста в резултат на неподвижен по време на интервенцията нерв.

Засега от цялото семейство на Сашо само жена му Таня е към момента изцяло натурална макар слуховете, че има силиконов бюст. Страхотната си фигура тя дължи на ежедневни тренировки в залата, само че не тази за фитнес, а танцовата, защото специалността ѝ е точно на професионална латино танцьорка, написа Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР