Тежка суета тресе тв водещия Сашо Кадиев, за когото няма

...
Тежка суета тресе тв водещия Сашо Кадиев, за когото няма
Коментари Харесай

Сашо Кадиев жертва на суетата!

Тежка суетност тресе тв водещия Сашо Кадиев , за който няма спирачки в името на положителната визия, видя HotArena .

Отскоро лицето на „ Преди обед “ е ВИП клиент на влиятелна клиника за естетична хирургия в София , където се подлага на  процедури за пресен външен тип.

Макар да е в разцвета на силите си и единствено на 36 години, Александър си инжектирал ботокс в лицето, с цел да изглади бръчките си . Интервенцията му е увековечена със селфи с доктора, който се погрижил челото му да бъде безпрепятствено като коприна. Клиент на същия център за хубост е и майка му Катерина Евро, която се подлагала на сходни и още по-болезнени процедури. Наскоро Катето си направила и от настоящия измежду светските персони у нас вампирски лифтинг, посредством който кожата на лицето се подмладява с инжектиране на лична плазма, взета от друга част на тялото. Интернет консуматори подозират, че Кадиев и майка му се възползват от новаторските антиейдж практики гратис, тъй като най-вероятно са станали рекламни лица на клиниката.

Преди години Евро се уреди с цялостна смяна на облага, като взе участие в тв шоу, което заснемаше трансформациите на елементарни хора и родни звезди. Тогава тя не избра да промени нищо по тялото си, макар че ѝ предлагаха липосукция, а се нави да ѝ създадат лифтинг на лицето. Операцията ѝ се извърши под анестезия и бе излъчена в ефира на Нова телевизия. Ефектът беше приемлив, само че не мина без затруднения и Катето известно време беше с изкривена уста в резултат на неподвижен по време на интервенцията нерв.

Засега от цялото семейство на Сашо само жена му Таня е към момента изцяло натурална макар слуховете, че има силиконов бюст. Страхотната си фигура тя дължи на ежедневни тренировки в залата, само че не тази за фитнес, а танцовата, защото специалността ѝ е точно на професионална латино танцьорка, написа Ретро .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР