Тежка седмица очаква Кристиан Костов, разбра HotArena.Младият и талантлив изпълнител

...
Тежка седмица очаква Кристиан Костов, разбра HotArena.Младият и талантлив изпълнител
Коментари Харесай

Кристиан Костов без храна цяла седмица

Тежка седмица чака Кристиан Костов , разбра HotArena .

Младият и надарен реализатор има сериозен проблем със зъбите , който го мъчи дълго време. След обзор при експерт, на участника в " Евровизия " му е неразрешено да поставя каквото и да било в устата си. И би трябвало да изкара без храна една седмица. 

Крис се бори от няколко години с изкривени зъби. Той носи брекети, с цел да може те да се изправят. Заради това и човек не може да го види ухилен, защото се срами от зъбите си . Като дребен са му се подигравали и това му е останало комплекс за цялостен живот. 

Покрай многото си задължения Крис рядко посещава персоналния си ортодонт. От направения профиликтичен обзор излиза наяве, че казусът не отшумява. Затова и ортодонтът му сложил нови брекети. 

" Сега не би трябвало да хапвам една седмица. Ще карам единствено на вода. Можете ли да си визиите? Как ще устоя? ", оплаква се пред почитателите си Костов. Проблемите за Крис идват в доста несъответствуващ миг. Той е на прага на издаването на следващия си шлагер. Парчето му е съвсем готово и би трябвало да се появи на бял свят напълно скоро.

Заради проблемите със зъбите обаче може да се наложи премиерата да бъде отсрочена. Тъй като не хапва на практика нищо, артистът няма никаква мощ. Чувства се изтощен и зашеметен, само че все пак стиска зъби и слуша лекарския съвет - без храна една седмица. 

" Тежко е! ", показа в обществените мрежи Костов, предават от България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР