Тежка санкция ще докарат феновете на Левски от сектор Б

...
Тежка санкция ще докарат феновете на Левски от сектор Б
Коментари Харесай

Нова тежка санкция грози Левски

Тежка глоба ще докарат почитателите на Левски от бранш Б за клуба си. Причината е, че лумпени уцелиха полицайка с бомбичка и ѝ предизвикаха тежки пострадвания, като за малко тя да загуби окото си.



Със сигурност “сините” ще бъдат лишени от домакинство поради тази идиотска постъпка на последователите, само че въпросът е за какъв брой мача. В дисциплинарния устав на БФС са разказани следните обстановки в член 37, касаещ хвърлянето на предмети към терена:

“Предметът е паднал на терена и е влезнал в прикосновение със играч или длъжностно лице, като е предизвикал пострадване. Санкция – 3 000 лв. и Лишаване от домакинство за 1 среща.” Както и “С тежки последици – По 10 000 лв. на среща и Лишаване от домакинство за 3 срещи.”

Тук тънкият миг е дали дисциплинарната комисия ще разтълкува пострадванията на полицайката като “тежки последствия”. Ако това се случи, “сините” изгарят за три мача без аудитория и 30 хиляди лева санкция.



Така те ще изиграят без почитатели мачовете с Верея, ЦСКА за Купата и с Ботев при започване на май. Ако следствията не бъдат разтълкувани като “тежки”, без аудитория ще е мачът единствено със старозагорци, а на борбата за Купата ще има аудитория.

Тук има още един тъничък миг. Ако “сините” бъдат осъдени “с тежки последствия” и в случай че сходен случай се повтори до края на сезона, те ще бъдат изхвърлени от групата и санкционирани с още 20 хиляди лева Така хулиганите могат да натресат отблъскващ завършек на акцията за тима си и на процедура да го изхвърлят от елита, приключва Gong.bg.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР