Тежка нощ са имали Даниел Златков, съпругата му Агнес и

...
Тежка нощ са имали Даниел Златков, съпругата му Агнес и
Коментари Харесай

БГ Роналдо разказа за кошмарната нощ, която преживяло семейството му, и разкри как са го принудили да нарече футболистите женчовци

Тежка нощ са имали Даниел Златков, брачната половинка му Агнес и двете им деца нощес. Родният футболист, прочут като БГ Роналдо, почивал с другари от " Биг Брадър " на морето, след което играл и благотворителен мач.

Със фамилията му тръгнали след 20 ч. да се прибират към Благоевград, само че още при започване на пътя колата им се развалила. " За наша наслада успяхме да се приберем, само че пътуването продължи часоове, защото можехме да караме най-вече с 80-100 километра в час ", разкри Златков в предаването " На кафе " по " Нова телевизия ".

Пред Гала той описа за най-интересните неща към себе си, едно от които е сбиването му пред нощен клуб в Благоевград преди месеци. " Нищо не стана след този случай. Всичко си остана по този начин. Останах отчаян от ответната страна, откъдето пристигнаха доста несъответсвия във версиите. Аз съм последният човек, който търси такива неща, само че там бях доста предизвикан, откакто наскърбиха жена ми ", разкри той.

Златков показа и нещо доста забавно. Преди няколко месеца той взе участие в ММА дуел, към който се подвигна доста звук. Футболистът обикаляше студията на малките екрани и отпраяше люти закани към бойците, като в това време се изгаври с сътрудниците си от зеления терен. " Всичко това беше част от контракта за тази церемония вечер, в която участвах. Трябваше да се съобразя с пиар акцията, която ми проведоха. Съобразявах думите си с това, което ми споделяха от организацията. Дори когато записвахме промовидеото трябваше да споделям неща, които изобщо не желаех. Като видях думите " Футболистите са женчовци ", възроптах и желаех да отпаднат, само че от организацията бяха безапелационни, че би трябвало да ги кажа. Получих тогава и доста закани. Но не от спортисти, защото те в никакъв случай не биха се принизили да те сплашват в интернет. Идваха от хора, които не са постигнали нищо в живота ", изясни БГ Роналдо.

В момента той тренира крепко във фитнеса, като е качил 10 кг мускулна маса. През октомври Дани още веднъж ще се бие на кръга, а през януари мисли да се върне във футбола. Дотогава той няма право да играе, защото има контракт с клуб от Беларус. Златков е безапелационен, че ситуацията в някогашната руска република не му е допадала и по тази причина със фамилията му са решили да се върнат тук. Футболистът разкри още, че несъмнено е единственият измежду сътрудниците си, който не желае повече да играе в чужбина. Причината е, че доста го влече родният му край - Пиринска Македония.

 

Наскоро той се е разминал съъс снимането на реклама в Испания, в която трябвало да влезе в ролята на двойник на Кристиано Роналдо. " Водиха се договаряния към седмица-две, само че за жалост тогава съответства с мои задължения, а и почтено казано в някои ангажименти не съответстваха нещата. Те желаеха за няколко дни да съм там. Казах, че желая да взема брачната половинка ми, сякаш се съгласиха, само че след това споделиха, че би трябвало да съм самичък. Прецених, че не е нужно на всяка цена да потеглям. Аз тогава снимах 2-3 реклами и един филм. Дори в този момент за международното фотографирам друга реклама ", разяснява участникът във " ВИП брат.

Златков разкри още, че Кристиано Роналдо не му е обичаният футболист, само че се възхищава на качествата му. " Харесвам го доста, тъй като е извънредно добър футболист, не знам за какво не го харесват някои хора. Но не ми е най-любим, защото аз съм бранител, а той нападател ", сподели Даниел.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР