Тежка критика към служебното правителство на Румен Радев направи бившия

...
Тежка критика към служебното правителство на Румен Радев направи бившия
Коментари Харесай

Илиан Василев: От 27 години България чака на опашка за членство в ОИСР, а тези идиоти от служебното правителство спряха процедурата още в първия ден

Тежка рецензия към служебното държавно управление на Румен Радев направи някогашния дипломат на България в Русия Илиан Василев.

Според него доказателствата, че се прави прелом за промяна на геополитическата ориентировка на България са доста, което ускорява подозренията, че страната ни може да поеме по пътя на страни от т.нар " Руски свят " като Беларус, Таджикистан, Армения и така нататък

" Колкото и да диря метод да оставя късмет на това служебно държавно управление доказателстата за военно-политически прелом и преориентация просто бликат. Тези ”идиоти ” спрели процедурата по членстото ни в Организацията за икономическо сътрудничество и раз.

Прости хора, нямат концепция, какво вършат, нито за какво e вежно да влезем в Организацията за икономическо сътрудничество и раз, нито какъв брой мъчно беше да стигнем до тук и че сходен сигнал може да ни лиши от късмет, който не се дава всяка година.

Кампаниите по приемането на членове са през няколко години, тъй като организацията не търси повсеместност и с цел да влезе един член от Източна Европа, би трябвало да се балансират комплицирани геополитrчeски схеми и да има присъединяване от Латинска Америка и от другите континенти.

Първите членове от Източна Европа бяха признати преди 27 години и оттогава ние все чакаме на опашката. Единственото действително изпитание направи държавно управление на ОДС и Сашо Божков, който знаеше от какво значение е това. След това Национална движение „Симеон Втори", Станишев, Борисов и в този момент служебни бягат от тематиката, като демон от тамян.

Проблемът им че е има стандарти за обществено и корпоративно ръководство, които просто не разрешат на настоящите режими на корупция да виреят. Най-голямата изгода е, че доверието на вложителите скача и задграничните вложения могат да основат конкурения на локалните корумпета, спредовете по лихвените проценти ще паднат, защото риска на страната пада.

И още доста елементи, които накараха тези " идиоти " да спрат в първия ден процедурата. Защото знаят, че това ни легитимира като Запад, призрачен сън за русофилската кофорта на Румен Радев. България за българската мафия. То това се споделя иго от най-перфидния вид ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР