Тежка контузия е получил Кубрат Пулев преди дългоочаквания сблъсък за

...
Тежка контузия е получил Кубрат Пулев преди дългоочаквания сблъсък за
Коментари Харесай

Кобрата с тежка контузия, отлага мача с Джошуа

Тежка травма е получил Кубрат Пулев преди дълго чакания конфликт за международната купа по бокс в тежка категория за експерти против Антъни Джошуа в Кардиф, заяви bTV.

Срещата на " Принсипалити стейдиъм " в столицата на Уелс е на 28 октомври, а за нея към този момент има разпродадени 75 000 билета.

Преглед с ехограф в клиника в Берлин преди броени часове откри, че Кобрата е с отчасти скъсване на гръдния мускул, който води към мишницата на дясната му ръка.

Това е положение, което лишава месец за възобновяване. Травмата Пулев е получил при спаринг още преди 10 дни, на 6 октомври по време на лагера си в олимпийския център в немската столица. По негово предпочитание обаче травмата е била защитавана в загадка. Надеждата на Пулев, както и на щаба му в Германия била, че той ще успее да се оправи. Натоварванията му са сведени до най-малко, той не нанася удари на подготовка и спарингите му са краткотрайно прекратени.

Тепърва Кубрат ще бъде подложен на още по-обстойни медицински проучвания. Предварителните прогнози обаче сочат, че би трябвало да стане здравно знамение, с цел да може той да бъде вдигнат на крайници.

В случай че Пулев не е подготвен за дуела, следва да бъдат известени щабът на противника и трите организации, чийто пояси държи английският първенец. Очаква се да бъде планувана нова дата - през ноември или декември.
тагове кубрат пулев джошуа травма мач бокс
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР