Тежка катастрофа в Смолян се размина като по чудо без

...
Тежка катастрофа в Смолян се размина като по чудо без
Коментари Харесай

18-годишен шофьор се обърна с кола в река

Тежка злополука в Смолян се размина като по знамение без жертви, откакто 18 – годишен юноша излетя с ръководеното от него " Рено Лагуна " и падна по таван във водите на река Черна.

Инцидентът става нощес към 21:30 ч. на ул. " Петър Берон ", на излизане от дясна крива, младежът изгубил надзор над автомобила, минал през разграничителен остров - платното за насрещно придвижване и тротоар, и пропаднал по таван в реката.

При злополуката е ранен лидерът, който е с набито дясно рамо, охлузни рани в региона на врата и главата и подозрение за комоцио, само че без заплаха за живота. Използван е предпазен колан, написа dariknews.bg. Колата е със съществени вреди. Пожарникари също взели участие в избавителната акция, а през днешния ден се е наложило кран да вади колата от реката.

При друга злополука през вчерашния ден, 20-годишна жена от Смолян, с комоцио и охлузна рана на главата, откакто лек автомобил „ Мерцедес “, благосъстоятелност и ръководен от 24-годишния Д.С от с. Смилян, общ. Смолян, на лява крива навлиза отчасти в насрещна лента и удря лек автомобил " Фиат Улайс ", ръководен от 51-годишен водач от Смолян. Заради злополуката, в неделя по здрач се образуваха километрични опашки по пътя Смилян-Смолян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР