Тежка катастрофа стана рано тази сутрин на пътя Русе-Разград.40-годишен мъж

...
Тежка катастрофа стана рано тази сутрин на пътя Русе-Разград.40-годишен мъж
Коментари Харесай

Тежка катастрофа на пътя Русе - Разград, мъж загина при инцидента

Тежка злополука стана рано тази заран на пътя Русе-Разград.

40-годишен мъж е умрял, а 48-годишна жена е в кома след конфликт сред микробус с каравана и тежкотоварен камион в региона на село Осенец. В буса са пътували и две деца. Към момента няма информация за тяхното положение.

Сигналът за случая е подаден в 5:24 часа тази заран. Час по-рано микробусът е влезнал у нас през Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост при Русе.

По първична информация те са пътували от Германия за село Ясеновец, разградска област. На изхода на село Осенец, при десен завой, обаче водачът на микробуса губи надзор над транспортното средство и се удря челно в насрещно движещ се тежкотоварен камион с варненска регистрация.

На място са извикани екипи на полицията, пожарната и незабавна помощ. Наложило се да режат ламарините на буса, с цел да извдят пасажерите. Първоначално лидерът е бил съответен, само че по-късно е умрял в болничното заведение. В кома е неговата спътничка. 63-годишният водач на тира е оживял по знамение. Между мъжът и дамата няма роднинска връзка, само че тя е майката на двете деца.

Движението в региона се контролира от чиновници на Пътна полиция.

Текст: Пламенка Тонева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР