Тежка катастрофа стана на улица Славянска в Русе днес следобед.

...
Тежка катастрофа стана на улица Славянска в Русе днес следобед.
Коментари Харесай

Тежка катастрофа на пъпа на Русе!

Тежка злополука стана на улица " Славянска " в Русе през днешния ден следобяд. Инцидентът се размина без потърпевши, само че са нанесени обилни материални вреди, предава Канал 3.

Катастрофата е станала на кръстовището пред сградата на Българско речно плаване. Според очевидци черен автомобил " Ауди " със силистренска регистрация се движел по улица „ Славянска “, когато подал мигач за ляв завой към улица „ Отец Паисий “. В този момент друга кола, също „ Ауди “, която се движела отзад, свила вдясно, за да го заобиколи, но водачът на силистренския автомобил се отказал от маневрата и продължил напред към бившата речна гара.



Тъй като след ремонта, улица „ Славянска” вече е по-тясна, водачът на русенската кола нямал време да реагира и се опитал да избегне удара като леко свил встрани. Изгубил контрол над автомобила, той се качил на тротоара, където отнесъл пътен знак и изкоренил едно дърво, след което се обърнал на една страна и се ударил в паркиран автомобил.


За щастие инцидентът се разминал без пострадали.



На място пристигна екип на Пътна полиция, който изяснява причините и обстоятелствата, довели до катастрофата. Изискани са и записите от видеокамерите на улица “Славянска “, за да се установи кой от двамата водачи е предизвикал пътно-транспортното произшествие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР