Тежка катастрофа след челен удар между два автомобила затвори пътя

...
Тежка катастрофа след челен удар между два автомобила затвори пътя
Коментари Харесай

Тежка катастрофа след челен удар затвори пътя Русе-Бяла


Тежка злополука след преден удар сред два автомобила затвори пътя Русе – Бяла, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

Пострадали са двамата водачи, които са откарани в русенската болница. Те са с голям брой контузии, само че към този момент в устойчиво положение.

Инцидентът е станал малко след 14 часа на Мойсевия хълм, в трилентов сектор, сред лек автомобил „ Фиат “ и БМВ. Малко преди този момент е почнало да вали и пътят е станал хлъзгав. По незнайни към този момент аргументи едната от двете коли е навлязла в насрещното придвижване и се е блъснала челно в движещия се против нея автомобил. На място бяха изпратени два реанимобила на „ Спешна помощ “, дружно с екипи на пожарната и Гражданска отбрана. Наложи се колите да се режат, защото потърпевшите бяха затиснати под смачканите ламарини. Първа помощ е оказала и лекарка, която е пътувала по пътя Русе-Бяла.

Шофьори разясниха, че най-вероятно колите са се движили с висока скорост на хлъзгавия път. Движението бе пуснато в едната лента, аргументите за случая се обясняват. /БГНЕС
 Пострадали са двамата водачи, които са откарани в русенската болница. Пострадали са двамата водачи, които са откарани в русенската болница. / БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР