Тежка катастрофа с жертва е станала малко след 18:30 ч.

...
Тежка катастрофа с жертва е станала малко след 18:30 ч.
Коментари Харесай

Шофьор загина пред очите на 7-годишното си дете при тежка катастрофа на Е-79

Тежка злополука с жертва е станала малко след 18:30 ч. тази неделя на път Е-79 сред Враца и Мездра наоколо до село Новачене, оповестява bTV. Турски ТИР, който се е движел в посока София, е поднесъл по мокрия път и е блъснал лека кола, в която е пътувало семейство с малко дете.

Водачът на автомобила умира на място. 7-годишното момиченце в колата е откарано в " Пирогов ", а майка му е настанена с пострадвания във врачанската болница.

Пътят не е затворен за придвижване и от време на време се пропущат коли в двете направления.

Малко по-късно друга злополука - на единия от входовете на пазарджишкото село Дебращица, също лиши човешки живот. Една стара жена е умряла, а други три са ранени. Инцидентът е провокиран от лек автомобил с лидер 45-годишна жена от Пазарджик. В автомобила тя пътувала дружно с мъжа, с който живее и тяхното 7-годишно дете.

Спускайки се от местността " Добра вода " по посока за село Дебращица при започване на обитаемото място, дамата изгубила надзор над возилото. Колата напуснала пътното платно и се качила на близкия тротоар, където се врязала в група възрастни жителки на селото, обсъждащи пред къщата на една от тях.

В резултат на удара на място е умряла 76 годишната жена, а другите три нейни съселянки на възраст сред 70 и 88 години са с разнообразни контузии и пострадвания. Те са превозени от коли за спешна помощ на " Спешна помощ " в МБАЛ-Пазарджик, като едната от тях е в по-тежко положение.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР