Тежка катастрофа с автобус е станала тази сутрин на 28-ми

...
Тежка катастрофа с автобус е станала тази сутрин на 28-ми
Коментари Харесай

Тежка катастрофа с автобус на АМ Тракия край Вакарел, има загинали и ранени

Тежка злополука с рейс е станала тази заран на 28-ми км. на Автомагистрала " Тракия " край село Вакарел. Шестима души са починали, а над 20 са ранени, измежду които и дете. От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи споделиха за Българска национална телевизия, че рейсът най-вероятно се е преобърнал. Сигналът за случая в Министерство на вътрешните работи е подаден в 11.25 часа. Движението в посока София краткотрайно е спряно.

Вакарел, Ихтиман
 Катя Сунгарска - представител на Центъра за незабавна помощ: Общо 14 са колите за спешна помощ, които сме изпратили натам. Катастрофата се случва на Автомагистрала " Тракия " след Траянови врата. Сблъсъкът е сред рейс и лек автомобил. Има и умряли. Тепърва ще се открива положението на потърпевшите.
Организирани са медицински и екипи на пожарната и полицията за оказване на помощ на потърпевшите пасажери. На мястото на случая е подхваната организация от пътна полиция за обезпечаване на трасе за незабавните екипи.

Катастрофиралият рейс е на компанията „ Юнион Ивкони ”. Минути преди нашето директно включване стана още една злополука с лек автомобил.

Сигналът в Бърза помощ е получен в 11.20 ч., като първата кола за спешна помощ потегля в 11.21 ч.Екипите на Бърза помощ транспортират ранените към най-близките предвид на установените контузии лечебни заведения. Спешните отделения на Окръжна болница, „ Пирогов " и ВМА са в подготвеност да одобряват потърпевши. Линейките се употребяват с коридори за бързо напредване. По-късно през днешния ден Министерство на здравеопазването ще популяризира спомагателна информация.

Министър Ананиев изрича съболезнования на околните на починалите и благодари на екипите на Спешна помощ и на лечебните заведения за оказаните животоспасителни дейности.
  ​Младо семейство с дете почина на Автомагистрала ​Младо семейство с дете почина на Автомагистрала "Тракия " край Сливен
Младо семейство с дете на годинка и седем месеца почина на автомагистрала "Тракия ". Инцидентът стана късно нощес край Сливен.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР