Тежка катастрофа между ТИР и лека кола е станала на

...
Тежка катастрофа между ТИР и лека кола е станала на
Коментари Харесай

От последните минути! ТИР помете „БМВ” на обхода на Враца /снимки/

Тежка злополука сред ТИР и лека кола е станала на обходния път на Враца при кръстовището с Криводолско шосе, видя BulNews.bg. Камион „ МАН” е помел румънско „ БМВ”.
Инцидентът е станал преди минути. Баварецът модел 520 идвал откъм Криводол и в него пътували двама души. Шофьорът не спрял на знак „ Стоп” и непосредствено излязъл на натовареното околовръстно. В този миг там се движел ТИР с немска регистрация, който идвал откъм Турция. Човекът зад кормилото, който е българин, описа, че не е имало по какъв начин да избегне удара, защото колата въобще не понижила и се оказала на пътя му.
Сблъсъкът бил толкоз мощен, че колата се завъртяла на шосето и изхвърчала в тревните площи. В радиус от 15-20 метра има пръснати елементи от двете транспортни средства. Като по знамение обаче пасажерите в колата се разминали без пострадвания. При злополуката са породени единствено материални вреди. „ БМВ”-то е със съществени провали в предната лява част, има провали и по предницата на ТИР-а.
В момента на мястото има полиция, която документира случая. Временно е блокирана лентата в посока Дунав мост 2, защото тя е заета от ТИР-а.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР