Тежка катастрофа между два автомобила затвори главния път Русе-Бяла. Сигналът

...
Тежка катастрофа между два автомобила затвори главния път Русе-Бяла. Сигналът
Коментари Харесай

Участъкът на смъртта взе нова жертва!

Тежка злополука сред два автомобила затвори основния път Русе-Бяла. Сигналът за злополуката, станала на около 400 м след ресторант „ Мидата ” /землището на с. Тръстеник/ в посока гр. Русе, е постъпил в 16.56 часа. Според първичните данни, от пристигналите на местопроизшествието полицейски чиновници, е зародил преден конфликт сред кола с марка „ Опел” с русенска регистрация, ръководена от 57-годишен мъж и лек автомобил БМВ с разградска регистрация с лидер мъж, също на 57 години.

Трима са потърпевши при случая - двама мъже и жена. Необходимо е било подпомагане на избавителен екип от пожарната за извеждане на потърпевш от едната кола. Ранените са били отведени в русенската болница от екипи на ЦСМП. По-късно от здравното заведение са съобщили, че е умряла 46-годишна жена.

Заради злополуката придвижването по основния път е спряно. Екипи на полицията провеждат обходен маршрут през село Иваново и град Две могили.

На местопроизшествието се прави оглед от дежурна оперативна група на ОДМВР – Русе. Предстои изясняване на аргументите и събитията, довели до пораждане на случая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР