Тежка катастрофа едва не погуби семейство във Враца, видя само

...
Тежка катастрофа едва не погуби семейство във Враца, видя само
Коментари Харесай

Извънредно! Бизона дрогиран едва не размаза семейство на булевард във Враца /снимки/

Тежка злополука едвам не погуби семейство във Враца, видя единствено кореспондент на организация BulNews.
Пътният случай е станал преди към час, на бул. „ Васил Кънчов “, на кръстовището с улица „ Спортна “. 50-годишен водач с лек автомобил „ Нисан Кашкай “ се движел от автогарата в посока Топливо. Мъжът подал ляв мигач, с цел да завие към близкия мебелен магазин, когато, по негови думи, видял по какъв начин против него „ лети “ БМВ със софийска регистрация. Водачът на джипа нямал време да предприеме маневра, с цел да избегне мощния удар и последвал свиреп конфликт.
Цяло знамение е, че в резултат на злополуката няма починали и тежко потърпевши хора. В „ Нисан “-а с водача пътувала и неговата брачна половинка, която се оплака от болки в региона на корема. БМВ-то е ръководено от престъпно проявения Бисер Личов. 47-годишният мъж, по прочут измежду врачани като Бизона, е добре прочут на униформените и нееднократно е арестуван поради шофиране след приложимост на алкохол и наркотични субстанции. За благополучие той също се е отървал без пострадвания.
Веднага след случая на мястото са пристигнали два екипа на полицията. Водачите са тествани за алкохол и опиати, като техническият апарат е отчел позитивен резултат за приложимост на кокаин при Бизона.
И сега на мястото има униформени, които работят по случая и контролират придвижването. Трафикът в региона е усложнен, защото БМВ-то е още посред пътя и следва да бъде качено на платформа, а по пътя има доста разпилени елементи от мощния удар.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР