Тежка катастрофа е станала тази вечер край Враца. Кола се

...
Тежка катастрофа е станала тази вечер край Враца. Кола се
Коментари Харесай

Жестока катастрофа край Враца! "Сеат" се обърна на пътя, пожарникари вадят пострадалите младежи

Тежка злополука е станала довечера край Враца. Кола се е обърнала на пътя от пещерата Леденика, като при жестокия удар са потърпевши двама младежи.

Инцидентът е станал малко преди постройките на „ Гражданска защита”. Лек автомобил „ Сеат Ибиза” се движел в посока от Згориград към Враца. Най-вероятно момчето зад кормилото е карало с прекомерно висока скорост и в завоите изгубило надзор над ръководството на Сеата.



Колата се блъснала първо в бордюр вляво на пътя, след това в паднала канара, след което отскочила на 10 метра в ската вдясно.



От конфликта лекият автомобил отхвръкнал и се преобърнал на шосето, оповестява BulNews.bg.





В колата пътували момче и момиче, които са тежко ранени. Около лекия автомобил има доста кръв, която издава, че контузиите им са съществени. По първична информация по-тежко е положението на водача.



Пострадалите са натоварени в две коли за спешна помощ и са откарани неотложно към центъра за незабавна здравна помощ.

На местопроизшествието има два патрула на полицията и две пожарни. Движението в сектора е напълно лимитирано. Униформени отбиват трафика от село Згориград на моста след ресторант „ Чайка” и колите се движат в насрещното към Червения площад.

По неофициална информация водачът се споделя Ангел К., а пътувалото с него момиче - Гергана П. 20-годишният юноша е приключил математическата гимназия във Враца.



Пожарникари са помогнали на незабавните медици да бъдат извадени двамата от смазаната кола и още там е било видно, че ситуацията им е тежко. В болничното заведение обаче се открило, че младежите нямат съществени пострадвания и като по знамение са се отървали без фрактури.


Многото кръв в колата е била от главата на Ангел, който има порезни рани, само че още довечера ще се прибере у дома.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР