Тежка катастрофа е станала тази нощ на международния път Е-79

...
Тежка катастрофа е станала тази нощ на международния път Е-79
Коментари Харесай

Извънредно! Турски ТИР помете коли между Монтана и Видин, врачанският бизнесмен Ганчо Славов на косъм от смъртта /снимки/

Тежка злополука е станала тази нощ на интернационалния път Е-79 сред Видин и Монтана, научи извънредно организация BulNews.
Малко след 1 часа врачанският предприемач Ганчо Славов се прибирал с още 6 индивида от концерта на Драгана Миркович на панаира в крайдунавския град. На един от завоите в село Смирненски турски ТИР блъснал поредно лек автомобил „ Пежо “ и неговия джип „ Мерцедес “ GL. От конфликта френската кола се завъртяла като пумпал на пътя, а Мечока изхвърчал в банкета. Турският камион траял още към 50-60 метра и се обърнал край шосето, като преди този момент като по знамение не помел останалите коли в колоната.
На мястото на злополуката пристигнали коли за спешна помощ и полиция.
За благополучие при случая няма потърпевши хора. В едната ударена кола пътувало семейство с 2 деца, а в джипа на Ганчо Славов били 7 индивида. По негови думи, всички хора с него оживели, тъй като пътували в сигурен автомобил, другояче сигурно е щяло да има жертви.
Пробата с дрегер открила, че младият турчин не е използвал алкохол и упойващи субстанции. Най-вероятно от изтощеност той е задремал и по тази причина се врязал в колоната против него.
До 8 часа тази заран интернационалният път е бил затворен. През избран период от време трафикът е пропускан, само че все пак цяла нощ е имало километрични опашки и от двете страни на пътя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР