Тежка катастрофа е станала рано тази сутрин на светофара до

...
Тежка катастрофа е станала рано тази сутрин на светофара до
Коментари Харесай

Страшно меле с такси с клиенти в Бургас

Тежка злополука е станала рано тази заран на светофара до „ Билковата аптека “. За това оповестиха очевидци, представени от Флагман.бг. Те изпратиха фотоси на тежкия конфликт, след който двете коли безусловно са смлени.

Свидетели настояват, че колите са се блъснали два пъти. Засичат се навръх светофара, след което се завъртат и се сблъскват за повторно. Цялата предна част на черното Ауди комби е потрошена. Щетите по таксито също са съществени.

В момента на удара в жълтата кола имало клиенти. Като по знамение пасажерите се отървали невредими след злополуката. Не са потърпевши съществено и водачите на двата автомобила.

„ Аудито се движеше на път с преимущество по „ Сан Стефано “ в посока ул. „ Гладстон “. Таксито караше по „ Христо Ботев “ към „ Трапезица “. По това време светофарът на кръстовището не работи и таксиджията си мина непосредствено, без даже да се огледа. Ударите бяха много мощни, изключително този, откакто колите се завъртяха. Слава Богу, че няма потърпевши “, описа свидетел на злополуката.

Той добави, че след удара по мократа настилка се разхвърчали стъкла от потрошените коли, а хората били избавени от еърбеците в колите.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР