Тежка катастрофа е станала рано тази сутрин на международния път

...
Тежка катастрофа е станала рано тази сутрин на международния път
Коментари Харесай

Тежка катастрофа край Вършец! Мандраджии вадят изпод смачканите ламарини семейство с три деца

Тежка злополука е станала рано тази заран на интернационалния път Е-79 сред Враца и Монтана. Лек автомобил „ Волво “ с шведска регистрация се е обърнал край пътя на разклона за Вършец. Там има сложени знаци, че придвижването към Монтана е затворено и трафикът е пренасочен по заобиколен маршрут.
Очевидно знаците не са сложени задоволително добре, откакто към 7 часа водачът не е съумял да ги види в точния момент и завил внезапно вляво, след което се обърнал в храстите. В колата пътувало семейство от Турция, което живее в Швеция. Комшиите били на отмора в България и пътували към северната страна.
Служители на мандра „ Вършец “ били първите, които се притекли на помощ на авариралите хора. От лекия автомобил били извадени мъж, жена и трите им деца, които се отървали от съществени пострадвания поради прословутата популярност на ламарините на шведската марка. На мястото на случая пристигнали стремително полиция и кола за спешна помощ. Спешните медици прегледали фамилията и не се наложило да бъдат превозени в болничното заведение.

Турските жители оптимистично декларирали, че считат да отстранят в сервиз във Враца вредите по автомобила и да продължат по пътя си, само че се заклели повече да не минават с кола през България.

Източник: BulNews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР