Тежка катастрофа е станала преди минути на международния път Е-79

...
Тежка катастрофа е станала преди минути на международния път Е-79
Коментари Харесай

Извънредно! Смъртоносна катастрофа с ТИР и лека кола на Е-79 между Мездра и Ботевград, карат жена и дете към болници /снимки/

Тежка злополука е станала преди минути на интернационалния път Е-79 сред Мездра и Ботевград, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Инцидентът е на прав сектор от шосето в региона на „ Копяновец “.
ТИР е пътувал към Ботевград, когато ненадейно приближаващ против него лек автомобил „ Шкода “ се завъртял на мокрия път. Ударът е бил толкоз старохвид, че на място е умрял водачът на колата.
Три коли за спешна помощ, три полицейски коли и екип на Гражданска отбрана работят на мястото на случая.
От лекия автомобил са извадени в тежко положение жена и дете, които са превозени къв Враца и „ Пирогов “. В момента пожарникари режат със профилирана техника смазаната кола, с цел да извадят натрупа на мъжа, който е карал.
Заради тежкия пътен случай интернационалния път Е-79 е затворен. Тепърва се чака идването на дежурен дознател, който би трябвало да поеме следствието на случая. Това значи, че през идващите 2-3 часа основният път ще остане без трафик. Вероятно всеки миг от АПИ ще разгласят обиколни направления, по които да се минава в двете направления.

Очаквайте детайлности!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР