Тежка катастрофа е станала преди минути на бул. Васил Кънчов“

...
Тежка катастрофа е станала преди минути на бул. Васил Кънчов“
Коментари Харесай

От последните минути! Мазало под надлеза при КАТ във Враца, гъмжи от линейки и полиция /снимки/

Тежка злополука е станала преди минути на бул. „ Васил Кънчов “ във Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Лек автомобил “Хонда “ с врачанска регистрация не спрял на знак Стоп при слизане от моста и лишил преимуществото на лек автомобил „ Ауди “ с монтанска регистрация. Германската кола идвала откъм военното отделение и била засечена тъкмо под надлеза.
Последвал заплашителен удар, след който и двата автомобила са със съществени материални вреди.
Свидетели на злополуката подали сигнал на тел. 112 и на мястото пристигнали две коли за спешна помощ и полиция. В момента незабавните екипи оказват първа помощ на двамата водачи, като по първична информация те са се разминали с леки пострадвания, само че са много изплашени.
Виновникът за тежкия пътен случай е млада врачанка, която е карала японската кола. Водачът на монтанското „ Ауди “ е млад мъж. Проверката с дрегер откри, че нито един от двамата не е използвал алкохол или упойващи субстанции.
През идващите час-два се чака натовареният бул. да остане затворен и в двете направления. Пътуващите по този маршрут да изберат друго трасе, така по като „ Васил Кънчов “ не може да се минава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР