Тежка катастрофа е станала на възлов булевард във Враца, видя

...
Тежка катастрофа е станала на възлов булевард във Враца, видя
Коментари Харесай

От последните минути! Катастрофа затапи възлов булевард във Враца, щетите са сериозни /снимки/

Тежка злополука е станала на основен бул. във Враца, видя кореспондент на BulNews.
Инцидентът е от преди минути на бул. „ Мито Орозов “. Ударили са се два леки автомобила – „ Тойота “ и „ Шкода “. Японското возило се е движило по булеварда в посока центъра на града, когато бил засечен от „ Шкода “-та, която подхванала ляв завой на кръстовището с ул. „ Околчица “ посока ж.к. „ Дъбника “ и двете коли се блъснали. Зад кормилото на „ Шкода “-та е бил мъж, а „ Тойота “-та е била ръководена от жена. За благополучие при случая няма потърпевши хора, обаче материалните вреди по двете возила са съществени.
„ Шкода “-та е със смачкана дясна част, а „ Тойота “та с размазана предна част. На мястото е дошъл полицейски екип, който тествал водачите за приложимост на алкохол с дрегер. И двете проби са отчели негативен резултат.
Катастрофата краткотрайно затрудни трафика по натоварения бул., само че Пътна полиция позволи потърпевшите коли да бъдат преместени и към този момент не пречат на придвижването. Минаващите да карат с внимание, защото по пътното платно има доста разлято масло и разпилени елементи от двете коли.
На мястото дойде екип на пожарната, който до минути ще почисти платното.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР