Тежка катастрофа е станала на Криводолско шосе. Две коли са

...
Тежка катастрофа е станала на Криводолско шосе. Две коли са
Коментари Харесай

Касапница с много ранени край Криводол! Пътят е затворен

Тежка злополука е станала на Криводолско шосе. Две коли са се натресли челно, като при адския конфликт има ранени хора, оповестява " БулНюз ".

``
реклама
Инцидентът е станал малко след отбивката за язовир „ Агов дол “. Лек автомобил „ Волво “ се движел в посока към Криводол. Изневиделица в лентата му навлязло идващо отсреща „ Сузуки “ и се забило челно в него.
И двата автомобила са карани от дами. Тежко е потърпевша лидерката на „ Волво “-то. Тя пътувала с татко си и сина си. И тримата са откарани с кола за спешна помощ към врачанската болница.

В момента избавителни екипи се борят да измъкнат отдолу под смазаните ламарини шофьорката на „ Сузуки “-то. Тя е в схващане, контактна е, само че също има тежки контузии.

На местопроизшествието има 2 пожарни и 2 коли за спешна помощ. Полицията е затворила пътя за Криводол и трафикът се отбива през обходни направления.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР