Тежка катастрофа е станала на едно от натоварените кръстовища във

...
Тежка катастрофа е станала на едно от натоварените кръстовища във
Коментари Харесай

От последните минути! Две коли се помляха на натоварено кръстовище във Враца /снимки/

Тежка злополука е станала на едно от натоварените кръстовища във Враца, видя първо BulNews.bg. Две коли са се натресли на светофара на Стария пазар.
Инцидентът е станал преди минути. Сблъскали се два леки автомобила с марка „ Ауди “. В едното от тях се возели младежи от Враца, а в другото пътувало възрастно семейство от Малорад. Момчетата се движели в посока жилищен комплекс „ Дъбника “, а другата кола идвала отсреща им и направила ляв завой в посока Втора градска поликлиника. Точно на кръстовището двете коли се сблъскали грубо.
По думите на младежите дядката зад кормилото им лишил преимуществото. Другият участник в ПТП-то обаче съобщи, че те се движели с доста висока скорост.
За благополучие случаят се е разминал без потърпевши хора. Нанесени са обаче съществени материални вреди и по двата автомобила. Колата на възрастните хора е с тотално смазана предна част, а тази, в която били младежите, е с провали в предната лява част.
В момента се чака идването на екип на полицията, който да документира случая и да обясни аргументите, довели до произшествието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР