Тежка катастрофа е станала край Хитрино този следобед. По първоначална

...
Тежка катастрофа е станала край Хитрино този следобед. По първоначална
Коментари Харесай

Тежка катастрофа взе три жертви в Шуменско

Тежка злополука е станала край Хитрино този следобяд. По първична информация са починали трима души. От Окръжната прокуратура в Шумен потвърдиха, че лек автомобил е самокатастрофирал сред Хитрино и Каменяк. Загинал е лидерът и двамата му спътници.

Сигнал за случая е подаден малко след 15.00 часа, като регионът на злополуката е покрай жп прелеза сред селата Хитрино и Каменяк.
 Трима починаха при злополука в Шуменско

На мястото на случая бяха шефът на шуменската полиция и наблюдаващ прокурор. 

Имаме трима умряли на място. Водачът е на 37-години и двама пасажера на 56 години – и тримата са мъже. Те са работили при арендатор в Хитрино и са се прибирали към село Каменяк, обясни ст. комисар Ялчън Расим.

Като гледаме ситуацията, най-вероятно е несъобразена скорост, тъй като автомобилът се е преобърнал, труповете са разхвърляни на разстояние, има и много елементи от колата разхвърляни и всичко това сочи за една висока скорост. Канавката е много дълбока. Вероятно там се е преобърнал автомобилът, уточни прокурор Димитър Димов. -->

 злополука Шумен
Той добави, че има данни, че по времето, по което са пътували, с цел да се прибират в Каменяк, е валяло дъжд. Така че – прекомерно евентуално е пътната конюнктура да не са я съобразили със скоростта, съобщи прокурор Димов.

От окръжната прокуратура управляват досъдебно произвеждане по случая. В момента се прави оглед на местопроизшествието.

   злополука Шумен

Разследването би трябвало да обясни аргументите и събитията, довели до тежкия случай.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР