Тежка катастрофа е станала близо до лобното място на журналиста

...
Тежка катастрофа е станала близо до лобното място на журналиста
Коментари Харесай

Страшно меле до лобното място на Милен Цветков на мол Парадайс

Тежка злополука е станала покрай лобното място на журналиста Милен Цветков. Това излиза наяве от фотография, оповестена в обществените мрежи. На фрагмента се вижда по какъв начин кола е смачкана и е избутана в единия завършек на платното.

Все още не е ясно какво тъкмо се е случило и дали и какъв брой са потърпевшите при случая.

Веднага под поста обаче се заредиха мнения от консуматори. Според един от тях случаят е станал преди 4 часа тази нощ, като в удара е взела участие и кола за спешна помощ.

Все още не е ясно каква е повода за случая.

Припомняме, че на Великден, 19 април 2020 година, Милен Цветков претърпява тежка автомобилна злополука на бул. „ Черни връх “ в София, породена от 22-годишен водач под въздействието на коктейл от опиати, и умира минути по-късно, директно преди да бъде признат в болница „ Пирогов “.

Докато изчаква на червен светофар, компактният кросоувър Субару Форестър на Цветков е помлян от другия лидер с Ауди Q7. По първични калкулации аудито се е движело с не по-малко от 100 км/ч, 2 пъти повече от разрешената от закона скорост за придвижване в градска среда.

След обзор е открито, че 22-годишният водач е имал амфетамин, тетрахидроканабинол, кокаин и лексотан в тялото си по време на злополуката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР