Тежка гума от камион или трактор затисна 8-годишно момче в

...
Тежка гума от камион или трактор затисна 8-годишно момче в
Коментари Харесай

Тежка гума падна върху дете на площадка за фитнес във Велико Търново

Тежка гума от камион или трактор затисна 8-годишно момче в късния следобяд във великотърновския парк " Дружба ", съобщи БГНЕС.

``
реклама

На място незабавно са пристигнали екипи на пожарната и на Спешна помощ. Хора от парка съумели да извадят потърпевшото момче отдолу под тежката гума и на собствен ред го поставили деликатно на носилката, която пък била поета от колата за спешна помощ, уточни комисар Красимир Кръстев, шеф на РЗПБЗН.

Инцидентът станал в дъното на централния парк, на площадката за фитнес. Гумата е свободен съставен елемент от самата площадка, на която упражняват фитнес фанатиците.

За случая удостовери заместник-кметът проф. Георги Камарашев. „ Свързах се с управлението на болничното заведение, момчето е докарано в схващане, и контактно. Правят му се проучвания на корема и гръдния панер, с цел да се види дали има някакви други контузии ”, заяви Камарашев.

Той добави, че има и изясненост от Районното ръководство на полицията за случая. „ Става въпрос за седем-десетгодишни момчета, които отишли на профилираната площадка, видели гумата и почнали да я тътрят. Тя обаче затиснала едното от тях ”, сподели още Камарашев.

Заместник-кметът на Велико Търново не скри и възмущението си от неналичието на отговорност от страна на родителите. „ Аз не мога да си обясня за какво тези деца са оставени без контрол от родителите си през ваканцията. Лично аз на следващия ден ще издиря кои са родителите на това дете, защото те въпреки всичко носят отговорност за случилото се ”, съобщи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР