Тежка е зимната обстановка в община Поморие. Десет автомобила са

...
Тежка е зимната обстановка в община Поморие. Десет автомобила са
Коментари Харесай

Десет коли и снегорин блокирани на пътя Ахелой - Каблешково

Тежка е зимната конюнктура в община Поморие. Десет автомобила са закъсали на затворения по-рано през днешния ден път Каблешково – Ахелой, заяви кметът Иван Алексиев, представен от Дарик.

По думите му, на място е изпратен снегорин, които също заседнал в дълбоките преспи.

"Сега насам пътува автомобил на пожарната. Опитваме да изтеглим колите. Видимостта е нулева, духа доста мощен вятър. Има съществени снегонавявания ", сподели Алексиев, който е на мястото. Бедстващи хора на територията на общината няма, съобщи той и прикани да не се пътува, в случай че не е извънредно належащо.

„ Пътищата са почистени, само че видимостта е нулева “, сигнализира кмета на Поморие. Към този миг проблеми с електрозахранването в обитаемоте места няма. Единствено в Козичино остават без ток. Пътят до селото се почиства, с цел да могат екипите на EVN да стигнат до мястото на повредата.

„ Всички учебни заведения на територията на общината са затворени. Обявили сме изключителна 3-дневна почивка. Сградите обаче ще продължим да отопляваме, с цел да не аварират инсталациите. Детските градини са отворени, само че работят с понижен потенциал. Много от родителите, са оставили децата си вкъщи “, сподели още Иван Алексиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР