Тежка депресия налегна актьорът Димитър Рачков в разгара на лятото,

...
Тежка депресия налегна актьорът Димитър Рачков в разгара на лятото,
Коментари Харесай

Новата на Рачков влиза във Фермата - slava.bg

Тежка меланхолия налегна артистът Димитър Рачков в разгара на лятото, когато страстите по традиция би трябвало да са във вихъра си. Уви, обаче, при него ситуацията е много забавно!

Комикът увеси нос, откакто русокоските към него се разбягаха. Новото му гадже Анита Димитрова и някогашната му Мария Игнатова го оставиха без внимание, окуражени да вършат телевизионна кариера.

Само шест месеца, откакто публично стана гадже на водещия на "Като две капки вода ", платиненорусата сексбомба Анита към този момент се готви да зареже обичания си. Участничката в състезанието "Мис Плеймейт 2017 " влизае в новия сезон на "Фермата ", който започва при започване на септември и ще се опита да остане до финала, научи БЛИЦ.

Маги Халваджиян разкри за какво Мария Игнатова отива в "Папараци "

Ако амбициозната русокоска от Хасково успее да понесе селския живот, двамата с Рачков ще бъдат разграничени повече от три месеца.

Междувременно Мария Игнатова също се изстреля отвън орбитата на комика, из която гравитираше години наред. От тази есен красивата русокоска ще води "Папараци ", откакто съумя да детронира Венета Райкова. Освен че взе "скалпа " на миньончето от Попово, Мария се снабди с още едно завладяване. Отскоро тя показва интимна непосредственост с така наречен интелектуалец Ивайло Нойзи Цветков.

Въпреки че се трансферира от Нова в bTV и смени Халваджиян с продуцентите на "Папараци " Иван и Андрей, чаровната Мария резервира положителни връзки с арменския клан. Рачков, който също се подхлъзна във флирт с конкуренцията, обаче може да провокира гнева на Маги Халваджиян. Той сега се снима в музикалната комедия "Голата истина за група "Жигули ", популяризиран от bTV Studios, макар че до неотдавна работеше с дългокосия арменец и беше лице на Нова.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР