Тежка битка предстои за един от най-големите ни спортни таланти

...
Тежка битка предстои за един от най-големите ни спортни таланти
Коментари Харесай

Шампионът Али Юзеир преди SENSHI в зала Коногресна: Досега не съм се бил срещу противник като Абилкасим

Тежка борба следва за един от най-големите ни спортни гении - възпитаникът на варненската школа Али Юзеир, който на 26 октомври ще се качи за пръв път на професионалния кръг на SENSHI в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта във Варна.

Боецът, който от години тренира в Дания и има зад тила си медали от десетки интернационалните шампионати по кикбокс и муай тай, в този момент ще се изправи в конфликт по разпоредбите на SENSHI срещу националния първенец по киокушин на Казахстан и притежател на премия от Азиатската шампионска лига Серали Абилкасим.

„ Със сигурност ще бъде сериозен съперник. Погледнах няколко негови срещи и ми направи усещане, че има доста характерен военен жанр. Не мога да дефинира дали е по-силен, или по-добър от мен. Със сигурност, обаче, методът по който се бие е доста характерен. Досега не съм се изправял против съперник, който се бие по толкоз друг метод “, съобщи Али Юзеир по отношение на идната му среща.

Варненецът записа и особено видеобръщение към почитателите си.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР