Тежък удар срещу калабрийската мафия Ндрангета - близо 90 членове

...
Тежък удар срещу калабрийската мафия Ндрангета - близо 90 членове
Коментари Харесай

Арестуваха десетки мафиоти от Ндрангета

Тежък удар против калабрийската мафия Ндрангета - близо 90 членове на групировката бяха задържани при огромна координирана полицейска акция. Мафиотите са арестувани на територията на Италия, Германия, Белгия и Холандия, арести има и в Латинска Америка.

Арестуваните са обвинени в тежки закононарушения, измежду които трафик на опиати, присъединяване в мафиотска конструкция и противозаконен бизнес с преработване на боклуци.

Полицейската интервенция стартира още през 2016 година и носи кодовото име " Полино ". При акцията са конфискувани почти 2 млн. евро, 4 тона кокаин и 130 кг. екстази.

Ндрангета е формация с очебийно фамилна конструкция, съсредоточена в италианската област Калабрия, само че работи и на територията на други страни, в това число в Източна Европа.
 Удар по мафията в Италия: Задържаха новия необут на Коза Ностра Удар по мафията в Италия: Задържаха новия необут на Коза Ностра
Италианското държавно управление заяви за мощен удар против мафията. Арестуван е новият началник на незаконния профсъюз в Сицилия и още 45 души. Вътрешният минист...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР