Тежък удар по амбициите за мач за титлата в тежката

...
Тежък удар по амбициите за мач за титлата в тежката
Коментари Харесай

IBF охлажда амбициите на Кобрата за мач за титла

Тежък удар по упоритостите за мач за купата в тежката категория във версия IBF получи звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев. Лично шефът на организацията Дарил Пийпълс разгласи пред медиите, че в този момент приоритет на организацията е излъчването на безспорен първенец.
 Антъни Джошуа ще се бие с Пулев, в случай че пропадне мача с Уайлдър
Това значи, че ще се работи с другите организации в професионалния бокс за реванш на новия крал при свръхтежките експерти Анди Руис с Антъни Джошуа до края на гои.дината.

След това приоритет става организирането на съединителен мач с първенеца на WBC Дионтей Уайлдър при започване на 2020 година.

“Обсъдихме обстановката с шефа на WBO Пако Валкарсел. Когато един боксьор държи повече от една трофеи, има поредност от кандидати. Трябва да проучим обстановката и да забележим кой е идващият в ротацията.

Изглежда, че сега това е кандидатът на WBO, а не нашият (б.р. Кобрата).

Имаме предписание, че при положение на реванш, Бордът може да отнеме купата, само че не мисля, че в този момент е подобаващ миг за това. Всички международни организации - IBF, WBO, WBA и WBC, са съгласни, че е хубаво да има безспорен първенец и ще създадем всичко допустимо това да стане, до момента в който не нарушаваме правата си ”, разяснява Пийпълс в Русия, представен от " Тема Спорт ".

От щаба на Кобрата се надяват вместо с Джошуа Руис да се боксира с българина. Те ще създадат всичко допустимо купата на Руис да бъде отнета от IBF, в случай че тона не се случи, само че сходен вид е малко евентуален.

Пулев е спряган за мач с Тайсън Фюри, който да дефинира кандидата за пояса на Уайлдър в WBC. “Циганския крал ” обаче може да избере и други противник, като най-вероятен наподобява Джарел Милър.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР