Тежък удар е нанесен срещу рамска банда, която от години

...
Тежък удар е нанесен срещу рамска банда, която от години
Коментари Харесай

Разбиха ромска банда, вилняла на Слънчев бряг

Тежък удар е нанесен против рамска тайфа, която от години тероризира Несебър и най-големия български курорт Слънчев бряг. Това излиза наяве от днешната хроника на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

В полицейския бюлетин се оповестява, че Специализираните полицейски сили (СПС) към Областната дирекция и несебърските служители на реда са атакували зарязан имот в Кошарица.

Това, което публично не се прецизира, е че става въпрос за така наречен „ щаб квартира “ на крадлива ромска тайфа, прецизира Флагман.бг. Акцията е хванала ромите неподготвени и на място са хванати осем престъпно проявени и осъждани нарушители.

Открит е револвер, муниции, както и голям брой документи, свързани със заложени движимости. Намерени са и контракти за покупко-продажба на коли, както и голям брой мобилни телефони.

В автомобил, употребен от един от мъжете, са открити и конфискувани голям брой принадлежности и техника за осъществяване на строително-ремонти действия с непостоянен генезис.

Задържани за период от едно денонощие са братята 32-годишният Б.С. и 37-годишният М.С., както и 46-годишният А.М. и синовете му – М.М., 17 годишен и С.М., 19 годишен, А.М., 24 годишен, П.Т., 35 годишен и Р.С., 28 годишен. /Марица.бг
тагове ромска тайфа безоблачен бряг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР