Тежък трафик по магистрала Тракия“. Огромен брой пътуващи към морето

...
Тежък трафик по магистрала Тракия“. Огромен брой пътуващи към морето
Коментари Харесай

Километрично задръстване на АМ Тракия към Пловдив

Тежък трафик по автомагистрала „ Тракия “. Огромен брой пътуващи към морето сътвори усложнения и предпоставки за произшествия. Образува се километрично запушване, оповестява Българска национална телевизия.

От началото на деня до в този момент на територията на Областно пътно ръководство - Пловдив са станали три произшествия, без съществено потърпевши.

Първата злополука е станала на 126-и км в посока Бургас. Пътният случай наложи придвижването да се пренасочи в две ленти. В момента има усложнения и тапи на други две места поради леки произшествия - едната е на 114-и км в посока Бургас, където са се блъснали две коли и съгласно дежурния в Пътното имало леко потърпевш. Там колите са в дейната и дясната лента и следва преместването им в спешната. Трета злополука е станала на 121-и км, още веднъж в посока Бургас, блъснали са се две коли, които са в лявата лента.

Движението в тези сектори не е спряно. Шофьорите да се движат с нараснало внимание.

Временно е лимитирано придвижването в изпреварващата лента при 61-и км и 121-и км на автомагистралата в посока Бургас, оповестяват от Агенция " Пътна инфраструктура ".

В двата сектора трафикът се реализира в дейната лента и се контролира от " Пътна полиция ". Шофьорите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, като следват поставената пътна сигнализация, молят от полицията.

За облекчение на трафика краткотрайно е лимитирано придвижването на коли над 12 т сред 5-и и 23-и км на Автомагистрала " Тракия " в посока Бургас.

За тежкотоварните коли е обезпечен обходен маршрут по път I-8 София - Пловдив. Моторните транспортни средства над 12 тона се отбиват при 5-и км в посока Бургас на Автомагистрала " Тракия " по пътната връзка с първокласния път и ще се връщат на автомагистралата през пътен възел " Вакарел " - при 23-и км на Автомагистрала " Тракия ".

До 18.00 ч. през днешния ден придвижването в сектора от км 200 до км 156 на Автомагистрала " Тракия ", в област Стара Загора, в посока София се реализира в дейната лента. Причината е разчистване на мантинели в междинна разграничителна линия.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР