Тежък пътно-транспортен инцидент предизвика преди дни майката на олигарха Николай

...
Тежък пътно-транспортен инцидент предизвика преди дни майката на олигарха Николай
Коментари Харесай

Майката на олигарха Николай Банев по чудо не уби 19-годишен тийнейджър, след като го помете с аудито си

Тежък пътно-транспортен случай провокира преди дни майката на олигарха Николай Банев – Мария. 77-годишната родителка на скандалния приватизатор и ликвидатор на няколко предприятия опустоши с лимузината си 19-годишен юноша в центъра на Харманли и по знамение не го умъртви, научи HotArena.

Катастрофата с майката на Банев се е случила във вторник сутринта на кръстовището сред бул. „ Цар Освободител “ и ул. „ Алеко Константинов “. 77-годишната дама е карала лъскавото си „ Ауди ” А6, само че не е спряла на кръстовището, с цел да пропусне движещия се по път с преимущество 19-годишен юноша с „ Фолксваген Голф ”.

Банева блъснала странично очуканото немско возило на младежа, като от удара голфа на младежа се забил в железна врата на къща и в паркиран автомобил. След злополуката 19-годишния юноша е настанен в болница със строшен торактален прешлен и травма в десния гален. Мария Банева пък се е отървала без нито една драскотина в злополуката. Въпреки че е на честна възраст, майката на Николай Банев няма никакви н аранявания, защото отворилите се въздушни възглавници на колата й са омекотили удара.

77-годишната Мария Банева е дългогодишна шефка на културата в Окръжния национален съвет на Хасково от края на 70-те години на предишния век, а нейният брачен партньор Йордан е някогашен полковник от Държавна сигурност. 

Родителите на Николай Банев, сходно на сина си, също са окъпани в скандална популярност. През 2011 година ДНСК събори солидната 750-метрова ограда на имението на Мария и Йордан Баневи в хасковското село Спахиево, откакто се оказа, че родителите на брадатия олигарх са вдигнали нелегално дувара върху 25 декара непозволено застроена земеделска земя. Засега обаче противозаконните 2 постройки не са сринати от булдозерите.

Баба Мара пък и до през днешния ден води правосъдни каузи, свързани с хасковския плувен комплекс „ Лебеда ”. Той бе продаден от частен правосъден реализатор поради задължения и платен от веригата магазини „ Лидъл ”. Впоследствие обаче майката на Банев и снаха й Евгения заведоха дело против продажбата на комплекса, която бе осъществена от обществен реализатор. Сагата към „ Лебеда ” продължава да се точи и към момента не се знае по кое време ще й се види краят. В Хасково мнозина упрекват родителката на Николай Банев във финансови афери и настояват, че точно тя е възпитала сина си да върти гешефти.
По всяка възможност след злополуката шофьорската брошура на нарушителката ще бъде отнета. Не е известно по кое време за последно родителката на баба Мара се е явявала на изпит в ДАИ, с цел да преценяват инспекторите годна ли е 77-годишната дама да ръководи сама автомобил, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР