Тежък пътен инцидент в Лясковец отне живота на дете, управлявало

...
Тежък пътен инцидент в Лясковец отне живота на дете, управлявало
Коментари Харесай

Дете на колело загина след като го блъсна кола

Тежък пътен случай в Лясковец лиши живота на дете, управлявало велосипед, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията във Велико Търново. Произшествието е станало към 18:30 ч. през днешния ден.

По непотвърдена информация детето е на към 10 години и е блъснато от лек автомобил, до момента в който е управлявало велосипед. Водачът на лекия автомобил е пробван за приложимост на алкохол, тестът е негативна. Предстои да му бъде изработен и тест за опиати.

Произшествието не се е случило на пешеходна пътека, посочи за Българска телеграфна агенция Марияна Христова от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи. Причините са в развой на изясняване.

По-рано през днешния ден злополука сред два леки автомобила се случи на разклона сред Лясковец и Златарица, в региона на село Драгижево във Великотърновско, оповестиха от Областната дирекция на полицията в града.

Произшествието е станало към 08:00 ч. тази заран. По първична информация потърпевши са лидерът и пасажер от единия автомобил. Двамата водачи са тествани за приложимост на алкохол, пробите са негативни.

Пострадалите са закарани във Великотърновската болница.

По случая е стартирано досъдебно произвеждане.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР