Тежък пътен инцидент е станал преди минути на бул. „Мито

...
Тежък пътен инцидент е станал преди минути на бул. „Мито
Коментари Харесай

От последните минути! Кола блъсна дете на светофарите на „Руски“ във Враца, затвориха „Крайречен булевард“ /снимки/

Тежък пътен случай е станал преди минути на бул. „ Мито Орозов “ във Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Лек автомобил „ Опел Вектра “ с врачанска регистрация е блъснал дете, което изведнъж се появило пред него тъкмо при започване на „ Крайречен бул. “. От удара момчето е било подхвърлено във въздуха, счупило с главата си предното стъкло на колата и паднало на земята.
По първична информация няколко деца се спускали от ул. „ Петропавловска “ към натовареното кръстовище на светофарите на пл. „ Руски “ и лишили преимуществото на леките коли, които се движели в посока „ Крайречен бул. “.
Свидетели на злополуката подали сигнал на тел. 112 на мястото на случая пристигнали незабавни медици. Пострадалото окол 13-годишно момче е било прегледано на място, бинтовали са му главата и е вдигнато за болничното заведение.
На мястот на случая сега има кола за спешна помощ и патрул на полицията, който към този момент работи по случая. Временно минаването по „ Крайречен бул. “ в посока към Табашкия мост е затруднено, защото минаването през местопроизшествието е неразрешено.
Повече информация за потърпевшото дете се чака да има в утрешния бюлетин на полицията във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР