Тежък мач. Направихме повече грешки, не можахме да вкараме нашия

...
Тежък мач. Направихме повече грешки, не можахме да вкараме нашия
Коментари Харесай

Димитър Димитров след загубата от Аржентина: Вдигаме главите и ще дадем най-доброто за двубоя с Куба

Тежък мач. Направихме повече неточности, не можахме да вкараме нашия сервис. Съперникът игра доста добре, изключително в отбрана, това обърна мача в тяхна изгода. Това сподели националният ни играч Димитър Димитров след загубата от Аржентина нощес във втория шампионат от Лигата на нациите в Орлеан.

Волейболистите на България претърпяха проваляне с 0:3 гейма, в третия си мач от втория шампионат в Лигата на нациите във Франция. С това " лъвовете " записаха шеста загуба, като не престават да са с актив от пет точки (1 успех). Последният мач от този шампионат против Куба в неделя е от изключителна значимост за опазване на мястото в международната конкуренция.

„ Събираме се, подвигаме главите и ще дадем най-хубавото за дуела с Куба. Имаме шансове за победа и мощно се надявам да спечелим “, сподели още Димитров, който за първи път попада в селекцията на националния ни отбор за мачовете от Лигата на нациите.

Относно това, че играе като титуляр на поста диагонал и има ли терзание, Димитър Димитров сподели: „ Има известно терзание, че играят титуляр, само че с всеки мач виждам да се оправям все по-добре. Чувствам се все по-уверен и малко по малко, мисля че ще се получават нещата. “





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР