Тежък камък падна от сърцето на актьора Антон Радичев. Комикът

...
Тежък камък падна от сърцето на актьора Антон Радичев. Комикът
Коментари Харесай

Антон Радичев ликува, дъщеря му се разведе с любовчията Богомил Грозев

Тежък камък падна от сърцето на артиста Антон Радичев. Комикът най-сетне може да си отдъхне, че щерка му Кристина публично не е брачна половинка на Богомил Грозев, откакто разтрогнаха брака си. Делото е траяло към 30 минути, преди да се стигне до съглашение, разкри „ Телеграф “. Според съглашението Грозев е приел да поеме разноските по делото и юристите, въпреки че му се желало с жена му да си ги поделят.
Новинарят ще заплаща прехрана на двете деца, които имат с Кристина. Момичето е от първия й брак, само че той я е гледал от 5-годишна.
След развода дъщерята на Антон Радичев ще може още веднъж да одобри бащината си фамилия. Големият въпрос обаче е жилището на комика. Баба Тонка нееднократно се оплаква в изявленията в последната година, че е заложил жилището си, с цел да изтегли шурей му заем.
 Антон Радичев ликува, щерка му се разведе с любовчията Богомил Грозев

Междувременно Богомил взема решение да се разведе с Кристина и не желае да трансферира на свое име ипотеката на жилището. Това доста тормози някогашния му тъст, защото в един миг може да остане без жилище, в случай че банката реши да погаси заема посредством взимане на жилището.
Радичев се зарадва от разтрогнатия брак, само че изрече по едно и също време подозрения и очаквания за жилището. Според трудове в пресата, заемът е 100 000 евро.
Миналата седмица в следващото си изявление, Антон Радичев се възмути от фриволното държание, което някогашният му шурей води от няколко месец. Грозев към този момент има нова жена до себе си, като съгласно слуховете, двамата са сгодени.
„ Чета едни работи в пресата, виждам фотоси с млади, с всякакви любовници, на почивки, на ски и доста се учудвам… Пише, че имал нова жена, че се бил сгодил – Мария се казвала, огромна бизнес дама… Каква е тя? Не знам, не ме интересува… Ама по какъв начин е допустимо сходно нещо?! На 15 януари ще бъде първото им бракоразводно дело с Кристина. Не може да се сгоди Богомил, преди да е получил формален бракоразвод “, възмути се баба Тонка.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР