Тежък инцидент в столичното метро. Няколко екипа на жандармерията и

...
Тежък инцидент в столичното метро. Няколко екипа на жандармерията и
Коментари Харесай

Кървав инцидент в столичното метро на "Летище София"

Тежък случай в столичното метро. Няколко екипа на жандармерията и коли за спешна помощ са изпратени към метростанция " Летище София ".

Мъж и жена са открити в безпомощно положение в метростанцията от летищните управляващи.  Мъжът е стрелял по жена, по-късно е насочил оръжието към себе си, научи NOVA. Двамата са имали любовни връзки, разкриха проверяващи. 

От Спешна помощ обявиха за NOVA, че дамата е в доста тежко положение, интубирана е на място. Линейка откара окървавената жена. Сигнал за случая е подаден към 14.15 часа. На място са изпратени три коли за спешна помощ. Изключително засилено е полицейското наличие, на място е и шефът на Столична дирекция на вътрешните работи. Версиите за случая са разнообразни. 

Метрото от линия 1 се движи до метростанция „ Искърско шосе “, оповестяват от Столична община.

„ В 14.24 получихме сигнала за двама окървавени души. Веднага е тръгнала една кола за спешна помощ, след нея потеглят още две. На място екипите откриват мъж, който е умрял, и жена на забележима възраст към 50 години в доста тежко положение ”, заяви представителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.

По информация на прокуратурата не става въпрос за терористичен акт, а по-скоро за битов случай.

„ Бях на централния вход на метрото. Тръгнахме с сътрудника за кафе и видяхме, че има доста служители на реда ”, описа свидетел.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР