Тежък инцидент се случи в станция на метрото в италианската

...
Тежък инцидент се случи в станция на метрото в италианската
Коментари Харесай

Мотриса завлече жена в метрото

Тежък случай се случи в станция на метрото в италианската столица Рим. Жена беше завлечена от мотриса, откакто чантата й се закачи на вратата.

43-годишната Наталия Гаркович от Беларус беше настанена в интензивното поделение на локална болница. Инцидентът бе сниман от камерите в метрото, по случая се води следствие.

„ Кориере каузи Сера “ заяви, че лидерът на мотрисата Джанлука Тонели се е хранил, когато още веднъж е подкарал композицията. Той обаче съобщи, че е спазил всички процедури.

Събитията се случват в претрупан час. Във влака се качват десетки пасажери, секунди преди да затвори вратите жена с алена чанта също влиза вътре. В последния миг обаче взема решение да излезе от влака.

Вратите се затварят, а поради закачената чанта дамата е влачена от мотрисата. Сензорната система не е отчела чантата, в противоположен случай лидерът на влака е щял да получи сигнал за неправда.

Властите разкриха, че се прави инспекция в подземната железница, с цел да бъдат усъвършенствани ограниченията за сигурност и последна сметка такива произшествия да бъдат избегнати.

Италианските медии оповестиха, че в началото дамата е била в тежко положение, само че то последователно се е подобрило. Има доста счупени кости.

*Предупреждение: Видеото съдържа смущаващи фрагменти

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР