Тежък инцидент претърпя националния отбор по футбол при пристигането им

...
Тежък инцидент претърпя националния отбор по футбол при пристигането им
Коментари Харесай

След катастрофата: Българският треньорски щаб не иска двубоят с Грузия да бъде отложен


Тежък случай претърпя националния тим по футбол при идването им в Грузия късно нощес. По пътя към хотела водачът на първия от двата рейса, пренасящи тима, изгубил надзор върху ръководството.

Единственият потърпевш е футболистът Тодор Неделев, който е претърпял сполучлива интервенция през нощта.

Очаква се решение от УЕФА дали мача против Грузия в неделя вечерта ще се състои. Българският треньорски щаб не желае дуелът да бъде отсрочен.

Двата рейса, пренасящи националите са се сблъскали в тунел на път за хотела. До случая се е стигнало поради хлъзгав път и несъобразена скорост. Неделев е без заплаха за живота и най-малко 3 месеца ще се възвръща след интервенцията.

Както беше планувано, националът ни излезе от упойката към обяд и е в схващане.

„ Бяхме цяла нощ пред болничното заведение. Тодор имаше много повърхностни рани, породени от стъклата незабавно след случая. Доктор Бочев незабавно взе нужните ограничения за почистването и. Това, за което става дума, е едно много съществено парче, което се е отчупило от черепа му и е навлязло във вътрешността и интервенцията се наложи, с цел да не провокира хематом, което би направило нещата доста тежки “, сподели пресаташето на националният тим Виктор Игнатов.

Неделев е единственият с по-сериозни контузии от националите. Останалите са се отървали единствено с нерешителност.

„ Всички останали са добре, с изключение на големия психически потрес, който преживяхме. Беше изведнъж. Имахме тежко пътешестване през целия ден със аероплан и чакахме да се храним и да почиваме, тъй като след 2 дни ни следва мач “, сподели Игнатов.

Вижте повече във видеото, а детайлности за положението на Неделев четете на:



За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР